LED's help you!

LEDskyLEDsky

E-commerce Europe      Veilig online winkelen met BeCommerce!

03 344 08 65    info@LEDsky.be

LEDsky beste webshop voor kwalitatieve led verlichting Segula Filament LED lichtproject led verlichting bedrijven
LED Spots LED Lampen LED Strips
LED offerte en bezoek aanvragen Instructiefilmpjes LED YouTube
Bereken uw besparing Nieuwsbrief Welkomstkorting 5 euro

LEDsky Blog
 1. Klantencase: LED verlichting in cleanroom vliegtuigproducent Sonaca 23/03/2017

  LEDsky heeft LED verlichting voorzien in cleanrooms van de Belgische vliegtuigproducent Sonaca. In samenwerking met de gespecialiseerde aannemer OplusR werd gekozen voor LSA LED armaturen die natuurlijk wit licht geven. Omdat een clean room per definitie “clean” moet zijn en bl… Het bericht Klantencase: LED verlichting in cleanroom vliegtuigproducent Sonaca verscheen eerst op LEDsky Blog.

  Meer lezen ...

 2. LED financiering voorbeeld: voetbalveld vervangt verlichting 17/03/2017

  LED leasing biedt een oplossing voor ondernemers die de investeren in LED niet zelf willen of kunnen bekostigen. In een eerdere post gingen we al dieper in op de voor- en nadelen van verschillende financieringsmogelijkheden. Maar welke financiële impact heeft LED leasing? Hieronder vindt u een … Het bericht LED financiering voorbeeld: voetbalveld vervangt verlichting verscheen eerst op LEDsky Blog.

  Meer lezen ...

 3. LED verlichting financieren: de mogelijkheden 17/03/2017

  Voor bedrijven speelt ook bij de overstap naar LED het klassieke dilemma: het blijft een investering. Tegelijkertijd is LED een ideale manier om de energierekening blijvend te verlagen en te besparen op vervangingskosten. Welke manieren zijn er om de investering in LED verlichting te bekosti… Het bericht LED verlichting financieren: de mogelijkheden verscheen eerst op LEDsky Blog.

  Meer lezen ...

Welkom bij LEDsky

LEDsky is de meest klantvriendelijke webshop voor LED verlichting in België. Iedereen is welkom bij LEDsky: consumenten, bedrijven en installateurs. We combineren een breed gamma met scherpe prijzen.

In onze online winkel kan je LED lampen, LED spots, LED strips en armaturen kopen. Ook alle accessoires voor de lampen en strips zitten in ons assortiment. LEDsky biedt naast een huismerk ook gekende merken aan. Zo vind je bij ons lampen van Philips, Samsung, Megaman, Kanlux, Baiyiled en Fatboy. Op elke LED lamp bieden we standaard 2 jaar garantie.

Wist je dat LED tot 90% energiezuiniger is dan halogeen? Met LED kan je stevig bedrag besparen op je verlichtingsfactuur. Daarnaast is LED veel duurzamer en milieuvriendelijker dan traditionele verlichting. Bereken zelf je besparing met onze besparingscalculator.

Klantentevredenheid is onze prioriteit: uw vragen worden snel en correct beantwoord. Ben je op zoek naar een product dat je niet vindt op onze site? Contacteer ons dan en we helpen je graag verder. Onze klanten geven LEDsky meer dan 9 op 10 op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot.

Op onze site kan je veel informatie over LED en licht vinden. Zo hebben we aparte pagina’s met veelgestelde vragen en over dimmen, kleurtemperatuur, strips, transformators etc. Als extra ondersteuning kan je beroep doen op een van onze tools om de juiste LED lamp te kiezen. Kijk ook naar de installatiehandleidingen die je kunt downloaden. Wekelijks posten we interessante berichten op de LEDsky Blog. Je vindt er LED nieuws, gedetailleerde informatie over LED en licht, lichttips en foto's van gerealiseerde projecten.

Bestellen is heel eenvoudig en snel. De meeste producten in ons gamma zijn op voorraad of leverbaar op zeer korte termijn. Je kan veilig online betalen met Bancontact/MisterCash, MasterCard, Visa, PayPal, iDeal, per overschrijving of ecocheques. Elke bestelling wordt verzonden door de koerierdienst van Bpost en dat is geheel gratis als je voor meer dan 50 euro bestelt. 

Via LICHTproject.be helpen we bedrijven met relighting: oude lampen vervangen door nieuwe LED TL's, panelen, high-bays, etc.

LEDsky - LED’s Help You!