Maison

Title Image

Winkel

Beïnvloed het koopgedrag met LED verlichting

De juiste winkelverlichting nodigt uit om meer te kopen. Het is van cruciaal belang dat de verlichting van winkels, retail en detailhandel warme en positieve vibes uitstraalt.

LED winkelverlichting trekt potentiële klanten aan, presenteert aantrekkelijk uw producten en stimuleert om effectief te kopen. In kledingwinkels valt 60% van de aankoopbeslissingen in het pashokje. Zorg dus voor dat uw klanten kunnen uitproberen in het meest flatteuze licht.

Het licht in uw winkel moet de hele dag branden en ’s avonds wordt ook de etalage verlicht. Die kost weegt ongetwijfeld op uw budget. LED winkelverlichting is tot -80% zuiniger dan halogeenspots en daarmee bespaart u een aardig bedrag op uw lichtfactuur!

Hoe langer uw verlichting dagelijks brandt, des te sneller de overschakeling op LED terugverdiend is.

LED verlichting heeft geen UV-straling waardoor er geen verkleuring optreedt ten gevolge van de belichting van o.a. textiel, schilderijen of voedsel.

Overal in uw winkel is er plaats voor LED: de etalage, de ingang, verkoopvloer, schappen en de toonbank.

Laat u inspireren

LED verlichting in retail? LEDSky staat u daarin bij met de glimlach.

Onze diensten

LEDSky staat u bij in alle stappen van uw verlichtingsproject. We berekenen uw besparingen en stellen ze visueel voor in een lichtplan. We bespreken de verschillende financieringsmogelijkheden. 

We maken u ook wegwijs in de subsidies waar uw bedrijf mogelijk recht op heeft. Tot slot zorgen we voor een erkende elektricien die de LED verlichting bij u komt plaatsen. 

  • Besparingscalculatie  
  • Lichtstudie 
  • LED leasing
  • Subsidies
  • Installatie 

Zet de stap naar LED

LEDSky helpt bedrijven de switch te maken naar zuinige LED verlichting. We hebben een webshop waar iedereen LED lampenspots, strips en accessoires kan kopen. Bedrijven begeleiden we in het ganse relighting traject.