Maison

Title Image

Sport

Scoren met LED

LEDsky helpt sportclubs en verenigingen om over te schakelen op LED verlichting. Sport u in een sporthal of hebt u buitenterreinen? Voor beide kunt u kiezen voor LED sportverlichting!

Traditionele sportverlichting heeft veel nadelen: een enorm verbruik, opwarmtijd, afkoeltijd, korte levensduur, storend strooilicht, etc. LED technologie lost elk van deze nadelen op.

LED sportverlichting verbruikt tot -80% minder. De terugverdientijd (ROI) is afhankelijk van het dagelijkse aantal branduren en indoorverlichting verdient u doorgaans sneller terug.

In een fractie van een seconde branden de LED’s op volle sterkte. Traditionele sportverlichting moet opwarmen en u kunt ze niet meteen terug aansteken. Door deze nadelen wordt sportinfrastructuur vaak onnodig op volle capaciteit verlicht. LED is dimbaar en kunt u aan- en uitzetten wanneer u dat wilt.

LED gaat +50.000h mee. Uw oude verlichting hield het gemiddeld zo’n 3.000-7.000 branduren uit en dan moest u nieuwe lampen kopen en ze laten plaatsen. Op de onderhoudskosten bespaart u dus ook.

Sportverlichting in LED reduceert strooilicht, dat is hinderlijk licht dat niet op het terrein schijnt maar wel op vb. omwonenden. Waarom zou u bovendien energie verspillen aan iets dat u niet hoeft?

Laat u inspireren

LED verlichting in uw sportclub? LEDSky staat u daarin bij met de glimlach.

Onze diensten

LEDSky staat u bij in alle stappen van uw verlichtingsproject. We berekenen uw besparingen en stellen ze visueel voor in een lichtplan. We bespreken de verschillende financieringsmogelijkheden. 

We maken u ook wegwijs in de subsidies waar uw bedrijf mogelijk recht op heeft. Tot slot zorgen we voor een erkende elektricien die de LED verlichting bij u komt plaatsen. 

  • Besparingscalculatie  
  • Lichtstudie 
  • LED leasing
  • Subsidies
  • Installatie 

Zet de stap naar LED

LEDSky helpt bedrijven de switch te maken naar zuinige LED verlichting. We hebben een webshop waar iedereen LED lampenspots, strips en accessoires kan kopen. Bedrijven begeleiden we in het ganse relighting traject.