Maison

Title Image

Magazijn

Verlicht uw magazijn of opslagruimte

Magazijnen en logistieke centra zijn vaak 24/7 verlicht. En als dat niet met slimme en energiezuinige LED verlichting gebeurt, betaalt u onnodig te veel.

LED verlichting verbruikt tot -80% minder dan traditionele magazijnverlichting. Des te sterker de verlichting is die u wilt vervangen door LED, des te meer u bespaart op uw budget. Voor magazijnen kan dat snel oplopen tot tienduizenden euro’s per jaar. Zeker als u LED combineert met bewegings- en daglichtsensoren.

Vaak worden magazijnen beschouwd als ongezellige en donkere plekken, maar LED brengt daar verandering in. LED verlichting is helderder en dat maakt het voor het personeel veel aangenamer om in te werken. Uw magazijn wordt veiliger, het werk wordt sneller uitgevoerd en er worden minder fouten gemaakt.

Een tl-lamp gaat zo’n tienduizend uren mee en begint hinderlijk te flikkeren als het einde nabij is. Om ze te vervangen moet u een hoogtewerker inhuren. LED tubes gaan 5x langer mee en zo valt een groot deel onderhoudskost weg.

LED verlichting kunt u installeren op verschillende hoogtes en voor zeer hoge ruimtes worden de LED high-bays gebruikt, de “klok“-lampen.

Laat u inspireren

LED verlichting voor uw magazijn? LEDSky staat u daarin bij met de glimlach.

Onze diensten

LEDSky staat u bij in alle stappen van uw verlichtingsproject. We berekenen uw besparingen en stellen ze visueel voor in een lichtplan. We bespreken de verschillende financieringsmogelijkheden. 

We maken u ook wegwijs in de subsidies waar uw bedrijf mogelijk recht op heeft. Tot slot zorgen we voor een erkende elektricien die de LED verlichting bij u komt plaatsen. 

  • Besparingscalculatie  
  • Lichtstudie 
  • LED leasing
  • Subsidies
  • Installatie 

Zet de stap naar LED

LEDSky helpt bedrijven de switch te maken naar zuinige LED verlichting. We hebben een webshop waar iedereen LED lampenspots, strips en accessoires kan kopen. Bedrijven begeleiden we in het ganse relighting traject.