Maison

Title Image

Kantoor

Aangenaam werken

LED verlichting in bureaus en kantoren heeft drie positieve effecten:

  1. het verlaagt kosten;
  2. bevordert het welzijn;
  3. en ondersteunt identiteit en imago.

Hét onderscheidende kenmerk van LED verlichting is de enorme energie-efficiëntie tegenover traditionele verlichtingsbronnen. LED verbruikt tot -80% minder energie dan zijn voorgangers, dat is gigantisch.

Maar daar blijft het niet bij: ook op onderhoud bespaart u een aardig bedrag omdat LED vele jaren langer meegaat en u de lampen niet vaak hoeft te vervangen. De gemiddelde terugverdientijd ligt op 3 jaar, een uiterst snelle ROI.

Omdat werknemers de ganse dag doorbrengen in dezelfde ruimte, is hun welzijn van cruciaal belang. LED kantoorverlichting zorgt voor betere visuele prestaties en een hoger comfort.

We kiezen samen met u de gepaste LED’s die afgestemd is op de visuele taken en het gebruik van een ruimte. LED kan ook onze biologische klok ondersteunen omdat het verschillende tinten wit in één lamp of armatuur kan uitschijnen. ’s Morgens hebben we meer behoefte aan wit licht en in de loop van de dag kan het circadiaans ritme geholpen worden door aangepast licht.

Tot slot ruggesteunt LED verlichting de identiteit van uw bedrijf. Factoren die dat beïnvloeden zijn: de keuze van het armatuur, belichten van architecturale features en spelen met lichtkleuren en accenten.

Laat u inspireren

LED verlichting in uw kantoor? LEDSky staat u daarin bij met de glimlach.

Onze diensten

LEDSky staat u bij in alle stappen van uw verlichtingsproject. We berekenen uw besparingen en stellen ze visueel voor in een lichtplan. We bespreken de verschillende financieringsmogelijkheden. 

We maken u ook wegwijs in de subsidies waar uw bedrijf mogelijk recht op heeft. Tot slot zorgen we voor een erkende elektricien die de LED verlichting bij u komt plaatsen. 

  • Besparingscalculatie  
  • Lichtstudie 
  • LED leasing
  • Subsidies
  • Installatie 

Zet de stap naar LED

LEDSky helpt bedrijven de switch te maken naar zuinige LED verlichting. We hebben een webshop waar iedereen LED lampenspots, strips en accessoires kan kopen. Bedrijven begeleiden we in het ganse relighting traject.