Maison

Title Image

Horeca

Verbeter de beleving van uw gasten

LED verlichting is uitermate geschikt voor restaurants, hotels en cafés. LED is heel energiezuinig en dat is van cruciaal belang in ruimtes waar het licht lang blijft branden. LED verlichting is de beste investering die u kunt doen om snel tot -80% te besparen op uw lichtrekening.

Met LED verlichting kiest u een aantrekkelijke en duurzame verlichtingsoplossing in uw hotel, restaurant of bar. LED heeft een hele lange levensduur van 50.000 branduren en meer. Dat betekent een enorme besparing op vervangingskosten. U kunt jaren verder zonder de lamp te moeten vervangen.

U boet absoluut niet in op gezelligheid, wel integendeel! LED lampen hebben dezelfde warmwitte gloed als zijn voorgangers. Bij halogeenspots kan je niet kiezen uit verschillende kleurtemperaturen en gradaties. Het gamma (warm)witte tinten in LED is zeer breed.

LED verlichting heeft geen UV-straling waardoor er geen verkleuring optreedt ten gevolge van de belichting van o.a. textiel, schilderijen of voedsel.

De kracht van licht geeft uw klanten én personeel een boost.

Laat u inspireren

LED verlichting in uw hotel, restaurant of café? LEDSky staat u daarin bij met de glimlach.

Onze diensten

LEDSky staat u bij in alle stappen van uw verlichtingsproject. We berekenen uw besparingen en stellen ze visueel voor in een lichtplan. We bespreken de verschillende financieringsmogelijkheden. 

We maken u ook wegwijs in de subsidies waar uw bedrijf mogelijk recht op heeft. Tot slot zorgen we voor een erkende elektricien die de LED verlichting bij u komt plaatsen. 

  • Besparingscalculatie  
  • Lichtstudie 
  • LED leasing
  • Subsidies
  • Installatie 

Zet de stap naar LED

LEDSky helpt bedrijven de switch te maken naar zuinige LED verlichting. We hebben een webshop waar iedereen LED lampenspots, strips en accessoires kan kopen. Bedrijven begeleiden we in het ganse relighting traject.