Maison

Title Image

Garage & Parking

De auto veilig achterlaten

Parkings en garages, van groot tot klein, hebben maandelijks een aanzienlijke lichtfactuur. U kunt als uitbater, verenigingeigenaar, overheid of syndicus de vaste kosten sterk terugdringen als u voor LED verlichting kiest. U bespaart -80% als u overschakelt op LED.

Een goed verlichte parkeergelegendheid verhoogt het veiligheidsgevoel.

Er is een LED oplossing voor elk type parking: betaalparkings, ondergrondse staanplaatsen, kleine en grote parkeerterreinen.

LED lampen kunt u intelligent dimbaar maken zodat ze enkel branden wanneer dat ook echt nodig is. LED garageverlichting is perfect aanstuurbaar volgens uw wensen.

Als u nu verlicht met tl-buizen, kunt u snel overstappen op LED zonder dat u het armatuur moet aanpassen. LED tubes plaats u net zoals tl’s en een groot voordeel is dat ze veel langer meegaan (50.000h en meer). U verliest geen tijd en betaalt geen onderhoudskosten, ze vallen volledig weg.

Laat u inspireren

LED verlichting in garage of parking? LEDSky staat u daarin bij met de glimlach.

Onze diensten

LEDSky staat u bij in alle stappen van uw verlichtingsproject. We berekenen uw besparingen en stellen ze visueel voor in een lichtplan. We bespreken de verschillende financieringsmogelijkheden. 

We maken u ook wegwijs in de subsidies waar uw bedrijf mogelijk recht op heeft. Tot slot zorgen we voor een erkende elektricien die de LED verlichting bij u komt plaatsen. 

  • Besparingscalculatie  
  • Lichtstudie 
  • LED leasing
  • Subsidies
  • Installatie 

Zet de stap naar LED

LEDSky helpt bedrijven de switch te maken naar zuinige LED verlichting. We hebben een webshop waar iedereen LED lampenspots, strips en accessoires kan kopen. Bedrijven begeleiden we in het ganse relighting traject.