Maison

Title Image

Installateur

Doe beroep op onze tools en expertise

Als installateur hebt u weinig tijd om uitgebreide offertes te maken. U concentreert het liefst op de installaties zelf. En vanaf nu kan dat.

LEDSky biedt installateurs een “one stop shop“-dienstverlening. Langs de ene kant ontlasten we u door het administratieve luik voor onze rekening te nemen. We maken heldere offertes die uw klanten overtuigen, inclusief lichtstudies en gerealiseerde besparingen. Langs de andere kant garanderen we u een zeer gunstige aankoopprijs en dito levering.

LEDSky zorgt dat u als installateur focust op waar u expert in bent: kwalitatieve leef- en werkomgevingen creëren voor uw klanten.

Werk met ons samen

Ontdek waar LEDSky u op administratief- en productvlak kan bijstaan. Of kunt u in opdracht van LEDSky installaties uitvoeren?

Lever uw diensten

Als installateur of leverancier kunt u ook LEDSky uw diensten aanbieden. We ontvangen elke dag projectaanvragen uit alle Belgische regio’s om de overstap naar LED te zetten.

We zijn steeds op zoek naar partners die LEDSky vanaf de eerste stap in het salestraject bijstaan. U hoeft zelf geen tijd te steken in prospectie, LEDSky bezorgt u nieuwe klanten.

Neem zeker contact op als u één of meerdere van deze diensten kunt aanbieden:

  • Klanten bezoeken
  • Lichtstudies maken
  • Installaties uitvoeren

LEDSky staat u bij waar nodig: berekeningen maken, offertes uitwerken, producten bestellen, etc.

Overtuig

U krijgt voor elke klant een uitgebreid dossier met daarin o.a. de offerte, alle berekeningen, een lichtstudie en technische fiches.

Offertetool

De snelste manier om offertes te maken met LEDSky-producten. U weet meteen uw aankoopprijs en de marge. Uw klant kent meteen de aankoopprijs en de te realiseren besparing. Met een klik op de knop bestelt u alles online.

Expertise

Geniet van onze expertise op vlak van de nieuwste producten, technologieën en trends.

Voorwaarden

Al onze installateurs kopen LED-producten aan met een aantrekkelijke marge.

Werk samen met LEDSky

Verlies niet langer uren met offertes en lichtstudies. Doe beroep op de expertise en tools van LEDSky, zonder de controle over uw project te verliezen.