Maison

Title Image

Particulieren

Koop uw LEDs online

LEDSky is een pionier op de Belgische LED-markt. Sinds 2011 verkopen we duurzame LED-verlichting via onze webshop aan particulieren.

Iedereen heeft het recht om kwaliteitsverlichting tegen een faire prijs in huis te halen. Licht is enorm belangrijk in ons dagelijks leven. We geven u dan ook graag advies met de glimlach.

Ons online aanbod

In onze webshop kan iedereen LED lampenspots, strips en accessoires kopen. Snel en eenvoudig.

Producten

In onze webshop focussen we op de lichtbronnen zoals lampen, spots en strips. U vindt er een mix van A-merken (Philips) onze huismerken (LEDSky en Qaledo).

Levenskwaliteit

Bespaar met LED-verlichting én verhoog uw levenskwaliteit. Uw energieverbruik daalt aanzienlijk en uw lichtcomfort neemt toe. Altijd het juiste licht, afgestemd op het moment.

Helder advies

Onze webshop staat boordevol met advies, uitleg en tips over LED. Laat u niet afschrikken door onbekende technische termen. Een geschikte LED-lamp kiezen is eenvoudiger dan u denkt. En als u het even niet weet, staan we altijd paraat om u te helpen!

Zet de stap naar LED

LEDSky helpt consumenten de switch te maken naar zuinige LED-verlichting. We hebben een webshop waar iedereen LED lampenspots, strips en accessoires kan kopen.