Maison

Title Image

Groepsvoordeel

Beloon uw trouwe klanten

Zoekt u een groen voordeel voor uw trouwe klanten? Beloon ze met energiezuinige LED-verlichting tegen zeer interessante condities.

LEDSky zet voor u een LED-portaal op, volledig in uw huisstijl. Uw klanten bestellen gemakkelijk online. Uw bedrijf neemt de communicatie en marketing voor haar rekening. Wij doen de rest!

Help met besparen

Geef uw klanten een duurzaam en groen duwtje in de rug. We werken een uniek aanbod LED-verlichting uit.

Uniek aanbod

We stellen een passend gamma samen met exclusieve producten en dito prijzen. U bent zeker dat uw klanten nergens een betere deal zullen vinden.

Eigen LED-winkel

LEDSky ontwikkelt een webshop van A tot Z. Specifieke eisen willigen we ook in, zoals een klantnummerverificatie en meerdere klantgroepen met elk een eigen korting.

Beheer en support

Profiteer van onze logistieke knowhow. We beheren en verzenden alle bestellingen. Retours worden keurig afgehandeld. Next-day delivery is onze standaard.

Marketing expertise

Doe een beroep op ons team van marketingexperten. Zij creëren inspirerende content en ondersteunen en adviseren uw communicatieteam.

Luminus

Energieleverancier Luminus adviseert haar klanten om hun verbruik te verminderen. Met de EXTRAS!-actie krijgen trouwe Luminus-klanten tot wel 60% korting op LED.

Naar Luminus LED’s

Horeca Vlaanderen

De sectororganisatie van horecaondernemers zet zijn leden aan om energiezuinige maatregelen te treffen. Leden krijgen dankzij de campagne “Energievriendelijke Horeca” tot 30% korting op zuinige LED-verlichting.

Naar de Energievriendelijke Horeca Actie

Stimuleer uw klantenbinding

Geef dankzij LEDSky uw klanten en het milieu een duwtje in de rug. Verhoog klantenloyaliteit door kwalitatieve LED-verlichting tegen een scherpe prijs aan te bieden via een eigen webshop.