Maison

Title Image

Professionals/OEM

LEDSky als uw toeleverancier

LEDSky treedt op als (toe)leverancier van LED-producten aan andere professionals. Op grote schaal maken we LED-verlichting op maat in opdracht van uw bedrijf. U bent zeker van een continue stroom aan kwaliteitsproducten, die u vervolgens zelf verwerkt in producten voor uw klanten.

Om u te inspireren: LEDSky werkt samen met een keukenleverancier en een producent van telescopische tribunes en stoelen. Voor de eerste leveren we verlichting die verwerkt wordt als sfeerverlichting in keukenkasten. De tribuneproducent neemt op maat gemaakte LED-strips af.

LED op maat

Heeft u nood aan LED met bv. een specifieke lichtkleur, stralingshoek, wattage of beschermingsgraad? LEDSky is uw partner voor maatwerk in LED.

Specifieke eisen

We produceren LED-verlichting die voldoet aan uw industriële eisen. Denk vb. aan specifieke lichtopbrengst, speciale afmetingen, gebruikte materialen en strenge veiligheidseisen.

Tijdswinst

U wint tijd in uw productieproces omdat producten zodanig gemaakt zijn dat ze snel gemonteerd of ingebouwd kunnen worden. Uw werknemers hoeven geen onnodige handelingen uit te voeren om het product installatieklaar te maken.

Extra korting

Een partnership tussen LEDSky en uw bedrijf is altijd een win-win. U geniet van volumekortingen en bevoorradingszekerheid.

Hoe kunnen we u ondersteunen?

U wilt op maat gemaakte LED-verlichting verwerken in uw producten? Maak een afspraak met LEDSky om alle mogelijkheden te bespreken.