Maison

LEDsky behaalt UNIZO e-commercelabel

LEDsky is vanaf nu trotse drager van het UNIZO e-commercelabel. Het onafhankelijke kwaliteitslabel is een waterdichte garantie voor al onze klanten die aantoont dat LEDsky een veilige en klantvriendelijke webshop is.

Het UNIZO e-commercelabel schept het noodzakelijke vertrouwen en wordt enkel uitgereikt aan een webwinkel die zijn beloftes nakomt, correcte en volledige informatie verschaft, kwalitatieve producten levert, veilige betalingen garandeert en de dienst na verkoop onder controle heeft.

Uit een onderzoek van UNIZO blijkt dat slechts 4% van de Vlaamse ondernemers zijn klanten een waterdichte onlineverkoop via de eigen website aanbiedt. UNIZO ontwikkelde een e-commerce audit die webwinkels controleert of ze beantwoorden aan de wettelijke vereisten en voorwaarden inzake gebruiksgemak en veiligheid.

Een webshop met het UNIZO e-commercelabel heeft o.a.:

  • Correcte en volledige bedrijfsinformatie
  • Duidelijke prijsvermelding en eventuele leveringskosten
  • Betalingsmogelijkheden en -voorwaarden, plus de contractuele bepalingen ondubbelzinnig en helder op de website
  • Orderbevestiging met alle gegevens ter controle
  • Annulerings- en/of opzegmogelijkheden
  • Betalingen via erkende Payment Service Provider (bv. Ogone)

Meer informatie over het label