Maison

LEDSky gaat een nieuwe fase in – overname door Leo Steenbergen en Nico Daminet

Meer dan 10 jaar terug waren Leo Steenbergen en Nico Daminet collega’s op de Telenet-werkvloer, momenteel vinden ze mekaar terug en zien het licht bij LEDSky. Samen kopen ze LEDSky over van oprichtster Caroline Anseeuw. Een opportuniteit in ondernemerschap gekoppeld aan het energiebewustzijn van onze maatschappij. LEDSky schakelt naar een hogere dimensie.

LEDSky is een pionier op de Belgische LED-markt. Sinds 2011 verkopen we duurzame LED-verlichting via onze webshop aan particulieren. Iedereen heeft het recht om kwaliteitsverlichting tegen een faire prijs in huis te halen. Licht is enorm belangrijk in ons dagelijks leven. We geven u dan ook graag advies met de glimlach.

Daarnaast ondersteunt LEDSky zelfstandigen en bedrijven de transitie naar zuinige LED-verlichting te maken. Bij renovatie vervangen we uw huidige lampen (relamping) of uw huidige installatie (relighting), optimaliseren en verfijnen op maat…. Bij nieuwbouw zorgen we meteen voor de passende verlichting (new lighting).

Ons doel blijft besparingen realiseren (CO2-reductie gekoppeld aan minder elektriciteitsverbruik) én het lichtcomfort verhogen, met als troef een tevreden klant.

Bezoek www.ledsky.be en ga op ontdekkingsreis.

Lees zeker ook het artikel in De Standaard: “Telenet-directeuren hebben het licht gezien“.

Light up your life…